Oranje lämnar division 1 – tränaren klar för förre SFL-klubben

0

I höst drar division 1 igång där den Östra Götalandsserien är en av fyra sådana. I den serien skulle stockholmslaget Oranje FK delta men nu står det klart att förra säsongens tvåa i division 1 norra Svealand utgår från seriespelet. Ersättare blir FC Europe Juniors från Västerås.

Trots att Oranje inte kommer att delta i division 1 så kommer många därifrån att lira i ettan i vinter. Lagets tränare Emil Nilsson är nämligen klar för Söder Futsal som tränare, samma klubb som han en gång representerade som spelare. Han ersätter därmed Hadi Nasirian som kliver ner till den assisterande tränarrollen.

I och med värvningen av Nilsson så tillkommer även en stor del av Oranjes organisation och spelare, skriver Söder bland annat på sin hemsida.