Berisha stannar i Örebro FC: ”Har mer att ge”

0
Foto: Örebro FC

I tre säsonger har Senad Berisha varit en del av Örebro Futsal Club som han kom till efter att ha tillhört ÖSK Futsal. Han har även hunnit med en kort sejour i IFK Uddevalla och en i Thailand och trots att det har funnits anbud så blir det en fortsättning i ÖFC för Berisha.

– Det känns riktigt bra att vi är överens om en säsong till. Jag hade egentligen inga planer på att byta klubb. Men man blir ju lite nyfiken att lyssna när andra klubbar hör av sig. Jag känner att jag inte lyckats fullt ut tidigare och att jag har mer att ge. Lite skador förra året ställde till det men nu tänker jag vara bättre förberedd för att göra mitt bästa för klubben, ligan och fansen, säger han till klubbens hemsida.

Berisha noterades för 25 mål förra säsongen vilket gjorde att han vann den interna skytteligan, och han hoppas på en fortsatt fin målproduktion denna säsong. När han får gissa hur säsongen kommer att gå så ser han sitt eget lag och ett annat lag framför sig i en SM-final.

– Självklart måste jag tro på oss och att vi där möter ett på pappret starkt IFK Göteborg.