Borås AIK numret större än IFK Uddevalla

Under söndagen tog regerande svenska mästaren IFK Uddevalla Futsal emot Borås AIK hemma i Agnebergshallen. En match som gästerna lyckades vinna med 5–3.

IFK Uddevalla Futsal ställde upp med ett sett till fjolåret väldigt annorlunda lag. Mergim Berisha och Robert Bagger fanns med. Dessutom inlånade Emilio Rossi (IFK Göteborg) och Mosaddiq Zekria (Nacka Juniors).

I Borås AIK återfanns en stomme från fjolåret och man kunde gå till halvtidsvila i matchen med resultatet 2–1, efter att ha vänt underläge till ledning. I den andra halvleken utökade man till 3–1. IFK kunde visserligen reducera, men sedan drog Baik iväg och vann till slut med 5–3.

Matchfakta

Träningsmatch

IFK Uddevalla Futsal–Borås AIK 3–5 (1–2)

Målen, IFK: Mergim Berisha 2, Valon Gashi

Målen: Baik: Wahid Jawid 2, Jahid Jawid, Luis Eduardo Ringman, Irfan Delimedjac

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img