Landslagsspelaren klar för Gais Futsal

0
Foto: Krister Melin

För ett tag sedan skrev Futsalmagasinet om ett rykte där IFK Göteborgs silvermålvakt Johanna Lethin kopplats ihop med GAIS Futsal, något som ännu inte har bekräftats av Gais.

Något som däremot har bekräftats är att landslagsspelaren My Olofsson Hjelm kommer att representera det grönrandiga laget i vinter. Olofsson Hjelm kommer närmast från IFK Uddevalla och har även spelat för IFK Göteborg och Torslanda IK. Nu blir det ett nytt Göteborgslag för henne.

– Jag gillar verkligen Gais långsiktiga satsning. Klubben har en stark vision hur man skall utvecklas över tid, vilket fick mig att bli motiverad för en nytändning, säger hon om sitt val till klubbens hemsida.

Hon berättar i samma intervju att en fortsättning inom sporten inte var helt givet men att hon omvärderade sina tankar efter provspel med klubben samt ett samtal med tränaren Lars Ternström. Nu ser hon fram emot seriestarten där hon tror att årets upplaga kommer att bli tuff.

– Serien kommer bli sjukt tajt, vilket också är roligt. Givetvis är det svårt att vara nykomlingar, men av det jag sett på träningarna hittills tror jag att vi kommer utvecklas något enormt. Jag längtar redan nu till seriestart!