Landslaget samlat i Karlskrona: ”Vi har längtat”

Det svenska herrlandslaget är åter samlat. På måndag och tisdag väntar möten med Tyskland i Karlskrona – vilket är säsongens första landskamper. Senast man spelade ihop var i april.

– Det är underbart. Jag tror att alla killar i laget har längtat efter detta. Det finns perioder i futsal när man inte träffas så ofta med landslaget, men nu blir det fler tillfällen för varje år och det är kul. Det är viktigt att vara iväg tillsammans och få spela ihop. Det ska bli kul och spännande att köra igång, säger kaptenen Kristian Legiec till SvFF:s officiella sajt.

Samlingen i Karlskrona är en uppladdning inför det som väntar nästa månad; VM-kvalets Main round som spelas i Kroatien.

– Jag förväntar mig att vi ska sätta ett spel som vi tänker använda oss av i VM-kvalet. Att vi gör det så bra som möjligt. Sedan vill vi vinna matcherna mot Tyskland. Jag vet inte hur bra de är i futsal, men när de väl satsar är det ordentligt. Jag tror att vi kommer att möta ett bra lag och det blir spännande att se hur vi ligger till, säger han.

Matcherna mot Tyskland spelas i nya Brinova Arena i Karlskrona och startar 19.00 båda matchdagarna.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img