NYHET! Ta ut ditt eget lag i SFL – i FM Fantasy

0

Futsalmagasinet fortsätter sin storsatsning inför den kommande säsongen. Nu har vi glädjen att presentera FM Fantasy – ett fantasyspel där du tar ut ditt eget lag med SFL-spelare.

– Det här är någonting som funnits i våra tankar väldigt, väldigt länge och äntligen har vi lyckats få till det här. Det känns otroligt roligt att kunna erbjuda det här till våra läsare, säger David Gerd som är ansvarig utgivare och chefredaktör på Futsalmagasinet.

Spelet går till på det sätt att du som användare kommer att kunna skapa ditt eget lag, och får en budget att köpa in din startfemma med. Dina spelare får därefter poäng utefter hur de presterar i verkligheten.

Förutom äran och möjligheten att visa sina kunskaper i futsal-Sverige så tävlar du dessutom om ett antal fina priser.

Surfa in på www.fmfantasy.se, eller lika bra går det att använda dig av www.fantasy.futsalmagasinet.se, och registrera din e-postadress så kommer du få ett meddelande när du kan gå in och sätta ihop ditt lag och börja tävla!

Snart kör vi igång!