Galen första halvlek när Strängnäs hämtade upp underläge mot Hammarby

För andra matchen i rad slutar det 5–5 för Strängnäs. Den här gången hemma mot Hammarby. De första 20 minuterna av matchen var minst sagt händelserika sådana. I den andra halvleken jagade båda lagen tre poäng – men fick nöja sig med varsitt.

Efter drygt fem minuters spel var målnollan i Thomas Arena inte längre intakt den här fredagskvällen. Rutinerade Özgur Yasar blev matchens första målskytt och han var likaså starten på en stark Hammarby-period.

När klockan just passerat tio minuter hade nämligen gästande Bajen gått upp i en 4–1-ledning. Två av målen stod Elvir Spahovic för. Spahovic som verkligen kom att få huvudrollen under matchens första halvlek med, förutom sina dubbla mål, dubbla gula kort mot slutet.

Men innan Spahovic skulle få in sina två kort inom loppet av en minut, som naturligtvis renderade i ett rött, i protokollet skulle Strängnäs ta sig tillbaka i detta heta möte. Ett mål av Adnan Cirak och ett självmål såg till att ställningen helt plötsligt var 3–4. När då Spahovic visades ut kunde också 4–4 komma i numerärt överläge.

Tidigt i den andra halvleken gick Strängnäs upp i ledning genom Adnan Cirak. Men mot halvlekens mittpunkt kunde Özgur Yasar sätta dit sitt andra och också, redan då, fastställa slutresultatet 5–5.

Matchfakta

SFL

Strängnäs FC–Hammarby IF FF 5–5 (4–4)

Målen, SFC: Adnan Cirak 3, självmål, självmål

Målen, Bajen: Elvir Spahovic 2, Özgur Yasar 2, Alan Arslan

Publik: 303

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img