Andra raka segern för AFC borta mot Torslanda

0
Foto: Mikael Einarsson

Nykomlingen AFC har fått en drömstart på säsongen. Under lördagen tog laget sin andra raka seger när man besegrade Torslanda på bortaplan med 3-6.

I premiären stod AFC för en stark insats när man slog Skoftebyn med 3-1. Under lördagen hade laget bortapremiär i SFL, och gjorde en bra matchäven där. Patrik Falk gav visserligen hemmalaget ledningen efter knappt fem minuter, men AFC kvitterade snabbt genom Robin Zolfagary. Ytterligare två mål från bortalaget kom innan paus, 1-3 i halvtid.

Endast två minuter in i andra halvlek utökade bortalaget ledningen, innan Torslanda gjorde ett ordentligt försök för att hämta igen underläget. Närmare än 3-4 kom man dock aldrig, och när 40 minuter passerar kunde AFC lämna planen med tre poäng.

Matchfakta

SFL

Torslanda IK–Athletic FC Eskilstuna 3-6 (1-3)

Målen: 1-0 Patrik Falk (5), 1-1 Robin Zolfagary (8), 1-2 Ayoub Abassi (14), 1-3 Isam Abassi (16), 1-4 Robin Zolfagary (23), 2-4 Hampus Furublad (29), 3-4 Patrik Falk (34), 3-5 Lukmand Murad (38), 3-6 Divar Matte (39)

Varning Torslanda: Erik Johannessen

Publik: 140

Domare: Namik Idrizovic, August Köpberg, Carlos Kaly (tredjedomare)