ÖFC säkrade första segern – fortsatt tungt för Nacka

Örebro FC hade inga problem med Nacka Juniors hemma i Gamla Idrottshuset under söndagskvällen. Man inledde oerhört starkt, men släppte sedan in Nacka något innan man slutligen kunde punktera tillställningen.

In i pausvilan gick ÖFC med ett övertygande 4–0-resultat. Inte mycket talade för någonting annat än en hemmaseger, helt enkelt.

När Viktor Lindqvist i början av den andra halvleken fixade 5–0 kändes det hela avgjort. Men Nacka gav sig inte och lyckades via tre raka mål skaka liv i matchen igen.

Glädjen blev dock kortvarig, för just efter 5–3-målet kom ytterligare två hemmamål innan matchens slut.

Därmed har ÖFC skrapat ihop fyra poäng under de två inledande omgångarna. Nacka ligger alltjämt sist utan något poäng.

Örebro FC–Nacka Juniors FF 7–3 (4–0)

Målen, ÖFC: Stefan Hannason 3, Simon Chamoun, Senad Berisha, Viktor Lindqvist, Mirza Turan

Målen, Nacka: Ismail Okur 2, Cafer Dincer