Sent avgörande när IFK Göteborg tog full pott i Borås

IFK Göteborg Futsal är åter ett vinnande lag. Under onsdagskvällen tog man via ett sent avgörande alla tre poäng i ett kokande Boråshallen.

Mouhammed Omeirat gav Blåvitt ledningen redan i den femte minuten och satte fart på tillställningen i Boråshallen.

Hemmalaget skulle dock lyckas kvittera via Mergim Shala, men bara två minuter senare såg Simon Chekroun till att återta ledningen när hans inspel styrdes in av egen försvarare. En ledning som man också lyckades hålla till pausvilan.

Tidigt i den andra halvleken kom Borås än en gång tillbaka. Den här gången genom Arjan Mostafa och matchen stod helt plötsligt i ett 2–2-läge.

2–2 såg också matchen ut att sluta, men under matchens absoluta slutskede såg Nima Kadivar och Jesper Nilsson till att punktera det hela med två raka mål.