Poängspelaren i Torslanda hyllas: ”Ett namn för landslaget”

Efter premiärförlusten har Torslanda IK gått starkt. Hampus Furublad är så här långt lagets bästa poängspelare, och i podden Futsalsnack hyllar man det spelaren visat upp den senaste tiden.
– Han utmärker sig verkligen nu, tycker experten Angelo Vega.

Med två raka segrar pekar Torslandas formkurva spikrakt uppåt. Först bortaslog man IFK Uddevalla Futsal innan man dagen efter vann med imponerande 10–2 hemma mot Borås. En stor del i lagets fina form har Hampus Furublad, det menar panelen i podden Futsalsnack.

– Han gör två riktigt bra matcher. Det är verkligen ett namn för landslaget i framtiden. Han har varit bra länge men nu utmärker han sig verkligen. Han gör både en hel del mål och assist, säger Angelo Vega i avsnitt 11.

David Gerd fyller i:

– Han har väl, och nu får lyssnare gärna rätta mig om jag har fel, tidigare år varit lite fotbollsbunden och kommit in under en något kortare period och då visat att han är viktig för laget. I år känns det som att han varit med hela vägen och kommer gå från start till mål förhoppningsvis. Och det kan verkligen vara en avgörande faktor för Torslanda den här säsongen.

Fem mål och sex assist har det så här långt blivit för spelaren.

– Han är otroligt viktig för Torslanda, så för futsalens skull hoppas vi att det blir så, svarar Vega på ovanstående förhoppning om att Furublad finns med hela säsongen för Torslanda.

Hör mer om Furublad och svensk futsal i det senaste avsnittet (avsnitt 11) av Futsalsnack med Gerd och Vega. Finns där poddar finns!

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img