Nacka Juniors tog säsongens första seger – borta mot ÖSK

Under lördagen tog ÖSK Futsal emot Nacka Juniors FF hemma i Gamla Idrottshuset. Nacka kom till matchen som tabelljumbo där man inlett serien med två storförluster med 9-0 och 7-3 som kom mot Hammarby IF och Örebro FC. I senaste matchen som var mot AFC Eskilstuna föll man med endast uddamålet.

Denna trend där man har närmat sig poäng mer och mer efter varje match, skulle fortsätta även denna gång. Man gick till paus med uddamålsledning efter att ha haft 4-1. Precis innan paus hade ÖSK en långstraff som räddades till bortalagets glädje.

I andra halvlek skulle Nacka dra ifrån på nytt och trots två reduceringar från hemmalaget så håller man ut och vinner med 9-5 och tar därmed säsongens första seger.

Svenska Futsalligan

Örebro SK Futsal – Nacka Juniors FF 5-9 (3-4)

Målen, ÖSK: Anel Coralic 2, Amel Rastoder, Simon Blomqvist, Denis Gerzic

Målen, Nacka: Jonatan Almendra Cifuentes 3, Cafer Dincer 3, Heldrado Santiago Gauna 2, Erik Dahlgren

Varningar, ÖSK: Martin Herlin, Simon Blomqvist, Anel Coralic

Varningar, Nacka: Cafer Dincer