Bergums IF återvänder gärna till Torslanda Futsal Cup: ”Otroligt välskött”

Torslanda Futsal Cup har nyligen avslutats och arrangören ser tillbaka på en lyckad vecka. Det gör även Bergums IF flickor 13 – som till slut stod som segrare av sin klass.
– Torslanda har lyckats väldigt bra med den här cupen, säger tränaren Mikael Olausson.

Bergums IF vit stod som vinnare i klassen F13 efter två av tre segrar under gruppspelet och senare idel segrar under slutspelet.

– Vi är nöjda eftersom vi vann, men vi har inte hunnit köra så mycket futsal ännu den här hösten i och med att cupen är tidig så spelet hade såklart kunnat vara lite bättre, säger Mikael Olausson som tycker att cupen är ett perfekt startskott på futsalsäsongen:

– Absolut, jag tycker det är en jättebra uppstart. Futsal är något vi lägger ned väldigt mycket tid på. Det är ett fantastiskt komplement till vanlig fotboll, det utvecklar motorik och spelförståelse. Futsal är något mina lag kört på under vintrarna sedan dag ett när de var sju-åtta år.

Vad säger du om Torslanda Futsal Cup?

– Det är en jättevälskött turnering. De har en otrolig lyx med tre spelhallar så det blir intensiva dagar istället för långa utdragna dagar. Det är så det ska vara, det är helt strålande. Torslanda lyckas fantastiskt bra!

Så ni vill tillbaka nästa år?

– Absolut! Den och Lindomes Snickarcupen är cuper vi försöker vara på. Matcherna ganska korta, då är det som sagt skönt med en intensiv matchning. Jag hoppas och tror att ännu fler lag vill vara med nästa år, avslutar Olausson.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img