Brassarna bakom det mesta i Skoftebyns seger mot Borås AIK

Skoftebyn kunde under torsdagskvällen säkra säsongens andra seger – efter en imponerande insats hemma mot Borås AIK. Stor del i segern hade tre av lagets brassar med fem av sex mål.

Gästande Borås AIK var dock laget som gick till halvtidsvila i ledning. Irfan Delimedjac inledde målskyttet i matchen och Wahid Jawid sköt in 1–2 just innan pausvilan.

Brorsan Jahid Jawid satte i början av den andra halvleken dit 1–3 och Borås såg ut att gå mot segern i Arena Älvhögsborg.

Men Skoftebyn vägrade att ge upp – och kunde via brassetrion Maicon, Douglas och Andy ta sig tillbaka och gå upp i ledning.

Arjan Mostafa lyckades kvittera för Baik, men två snabba mål från hemmalaget såg till att säkra den här segern. Borås försökte under slutet jaga reducering med jokerspel, men utan framgång.

Skoftebyns IF–Borås AIK 6–4 (1–2)

Målen, Skoftebyn: Maicon Tauan Dias Alves 2, Douglas Eduardo Souza Da Silva 2, Andy Borges Montoya Gomes, Jesper Thorsell

Målen, Baik: Irfan Delimedjac, Wahid Jawid, Jahid Jawid, Arjan Mostafa