Division 1-svepet från helgen – med både storsegrar och skrällar

Det har spelats många division 1-matcher runt om i landet och det bjöds på både förväntade resultat men även en skräll.

Norrland

Den första tredjedelen av denna serie avslutades med en seriefinal mellan Thorengruppen och Robertsfors som inför mötet hade införskaffat sig sju poäng var. Det förstnämnda laget gick segrande ur mötet och det med beskedet, efter fem mål av Albin Näslund.

Resultat

Mariehem SK–Sandåkerns SK 3–7

Thorengruppen FF–Robertsfors FF 13–3

Tabell

Norra Svealand

Västerås hade en intensiv men framgångsrik helg när man tog emot både Märsta och Rågsved, som både slutade med segrar. Denna triumf gör att man fortfarande är obesegrade i serien med full pott i tabellen, samtidigt som toppkonkurrenten Latorp föll mot Brandbergen.

Resultat

FC Brandbergen–Latorps IF 9–4

Sevdah IF–Edsbro IF 6–6

Västerås AFG–Märsta IK 13–5

Västerås AFG–Rågsveds IF 7–3

Tabell

Östra Götaland

Nykomlingen FC Europe som har haft en jobbig inledning med stora förluster fick äntligen jubla när man besegrade Linköping i jumbomötet, en seger som gör att man avancerar i tabellen. Kalmar fortsätter att ånga på att vann smålandsmötet mot Internacional och skuggar därmed Norrköping som har två poäng mer. Även Ektorp tog en skön seger mot ett Söder som har det jobbigt just nu, och som parkerar näst sist i tabellen.

Resultat

FC Europe Juniors–KFUM Linköping 8–6

FC Real Internacional–FC Kalmar 5–8

Söder Futsal–Ektorp FK 2–9

Tabell

Södra Götaland

Det mest anmärkningsvärda i denna omgång är Lidköpings poängtapp där Geesgudd kvitterade i slutminuten efter att ha haft ett underläge på 3-1. För Halmstad går det fortfarande tungt och man förlorade på nytt, denna gång mot Sotenäs som var jumbo inför matchen. Nu är det Halmstad som parkerar på sista plats med en poäng.

Resultat

Geesguud UF–FC Lidköping United 3–3

FC Rosengård–Vara SK 10–7

Sotenäs FF–Halmstads BK 6–5

Nol IK–Vänersborgs FK 4–5

Färgelanda IF–Liberta Futsal Club 8–2

Tabell

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img