Hammarby åter på vinnarspåret – imponerade mot Blåvitt

Hammarby har lämnat planen utan seger i två raka matcher. Den negativa sviten bröt man under söndagskvällen. IFK Göteborg besegrades med 3–1.

Tidigt gav Sebastian Holmquist sitt lag ledningen hemma i Eriksdalshallen. Michel Basberber slog in bollen framför mål – och där fanns den förstnämnda och styrde in den i nät.

Men Blåvitt replikerade snabbt genom en vacker soloprestation från Emilio Rossi bara minuter senare.

Det här var dock Hammarbys match – och innan paus lyckades man säkerställa den här tillställningens slutresultat. Först 2–1 genom Mosaddiq Zekria, och därefter rullade Özgur Yasar in 3–1 i ett relativt tomt mål från en snäv vinkel efter dess att Viktor Jansson rusat ut.

I den andra halvleken jobbade man hårt för att ta sig tillbaka – men man saknade det där lilla extra den här aftonen. Lättare blev det inte heller när Fehim Smajlovic fick syna sitt andra gula kort för kvällen i mitten av den andra halvleken.

Hammarby kunde istället spela på sin ledning, och ta tvåmålsledningen hela vägen in i mål.

Hammarby IF FF–IFK Göteborg Futsal 3–1 (3–1)

Målen, Hammarby: Sebastian Holmquist, Mosaddiq Zekria, Özgur Yasar

Målet, IFK: Emilio Rossi