Mallengren inför toppmötet: ”Vi kommer sättas på prov”

0
Patrick Mallengren. Foto: David Gerd

Under söndagseftermiddagen bjuder SFL på ett riktigt toppmöte när fjärdeplacerade Hammarby tar emot tvåan IFK Göteborg. Hemmalagets Patrick Mallengren ser fram emot drabbningen – och hoppas på dubbel revansch.

Dels vill man ta revansch på sig själva efter ett par matcher där det resultatmässigt inte gått som man tänkt sig, men sedan vill man också ta revansch på Blåvitt som i fjol kom till Eriksdalshallen och säkrade alla tre poäng.

– De är liksom oss väldigt futsalkunniga, så vi kommer att sättas på prov gällande det. Det kommer att bli väldigt futsalglatt nu på söndag, säger Mallengren till Hammarbyfotboll.se.

Blåvitt besitter ett stort antal namnkunniga spelare som även representerar landslaget. Men det gör även Bajen. Därför tror Mallengren på en hård kamp mellan två stabila lag – och inte mellan några få duktiga individualister.

– Nej, vi tänker att de framför allt är bättre som lag nu. De har ju en massa landslagsspelare, men det har vi också. Det är lag mot lag. Nima Kadivar och Petrit Zhubi är såklart väldigt bra, men jag tror ändå att det blir två lag som mäts mot varandra.

Odds: Hammarby–IFK Gbg
1: 1.95 X: 5.20 2: 2.35
Spela på matchen här!
*Annons i samarbete med Coolbet*

Matchen drar igång 17.15 – och det är ett laddat Bajengäng som kommer till spel.

– Det är glatt i vårt läger. Vi har haft två matcher nu där vi kanske inte nådde de resultat vi önskat, men vi tror fortfarande på vårt spel. Så vi fortsätter bara framåt och jobbar på.