Tidig seriefinal i RFL Norra Svealand: ”Förväntar mig en bra match”

Förra säsongen mötte Järla IF och Djurgården varandra i RFL Södra Svealand. Då vann Djurgården med 15-1 och Järla blev tillslut trea från slutet i tabellen med endast sju poäng och en negativ målskillnad på 19-55.

I eftermiddag möts lagen igen i en renodlad seriefinal, denna gång i RFL Norra Svealand. Futsalmagasinet har tidigare rapporterat om stormen kring Falcao FC:s guldlag, vilket resulterade i att Susan Kiryo och Daniella Chamoun bland annat bildade Södertälje FC som denna säsong deltar under Järlas flagg.

MISSA INTE: ”Om ni inte skriver på så får ni aldrig spela futsal”

Järla/södertälje har inlett serien med två segrar på två matcher där man besegrade Älta IF med 9-3 och nu senast Södersnäckornas BK med 4-1.

För Djurgårdens del så har man också ångat på. Man inledde med att besegra Älta IF med 5-3, Vallentuna BK med 2-0 och sedan Stockholm United FF med 11-1 så man har rejält vind i seglen.

Landslagsspelaren Madeleine Stegius som är lagets näst främste målskytt ser fram emot seriefinalen och säger följande till klubbens hemsida:

– Vi gör en bra match senast där målen rullar in vilket ger oss en positiv känsla inför söndagens match. Jag förväntar mig en bra match där både vårt försvar- och anfallsspel kommer sättas på prov. Vi ser med spänning framemot matchen och är inte nöjda med något annat än seger!

Matchen spelas i Västergård Arena i Södertälje. Avspark är 16.00.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img