RFL-svepet: Här är allt från helgens matcher i högstaligan

SFL må ha landslagsuppehåll men damernas RFL har inte tagit paus under helgen. Här är samtliga resultat där flera lag fick jubla extra många gånger.

Norra Norrland

Norra norrland har kommit till halvtid där rutinerade IFK Åkullsjön har en storfördel inför sluttampen. Serieledarna krossade jumbon Sunnanå med 12-0 vilket innebär att man har ett försprång på 6 poäng ner till de tvåorna.

Resultat

Sunnanå SK-IFK Åkullsjön 0-12

Myckle IK-Skellefteå FF 4-2

Tabell

Södra Norrland

Även i denna serie har man nått halvtid och detta med Hörnsjö IF som serieledare. Laget vann med uddamålet efter att ha vänt ett underläge på 4-1. Umedalen som skuggar Hörnsjö i tabellen vann med 5-1 över jumbon Flurkmark.

Resultat

Ersboda SK-Betsele IF 8-3

Hörnsjö IF-Umeå Södra DFF 5-4

Umedalens IF-Flurkmarks IK 5-1

Tabell

Norra Svealand

Järla var tillbaka på planen med förra veckans enda match i serien, och man hade inga problem med att ta sig tillbaka på vinnarspåret. Resultatet talar sitt tydliga språk.

Tabell

Järla IF-Vallentuna BK 9-1

Tabell

Södra Svealand

Även Rågsved fick jubla igen när Hammarby besegrades med 3-0. Segern innebar att man är tvåa i tabellen, men med en match mer spelad än Boo FF som har samma poäng.

Resultat

Hammarby IF-Rågsveds IF 0-3

Tabell

Östra Götaland

I Östra Götaland fick Ektorp FK gå segrande ur ännu ett östgötamöte. Denna gång besegrades Linköping med 4-0, en seger som gör att Ektorp får fira veckan som ny serieledare. Man har alltså bättre målskillnad än Vetlanda fast två matcher mer spelade.

Resultat

Ektorp FK-KFUM Linköping 4-0

Tabell

Södra Götaland

I södra götaland spelades det tre matcher och GAIS stod för ligans största seger när man besegrade Herrestad med 17-0 i Lundenhallen. I samma arena tog IFK Göteborg emot skånska Hittarps IK som man delade poängen med.

Resultat

IFK Göteborg-Hittarps IK 2-2

GAIS Futsal-Herrestads AIF 17-0

Torslanda IK-Borås AIK 3-12

Tabell

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img