Division 1-svepet: Allt från senaste helgens matcher

Division 1 Västra Götaland

Det har varit en helg där två heta derbyn spelats, det ena i Lidköping och det andra i Färgelanda. FC Lidköping United tog emot Vara SK. Det är två lag som mötts flertalet gånger under de senaste åren. Denna gång inför 400 personer vann serieledande Lidköping med övertygande 8-4 och nu väntar en tidig seriefinal mot Liberta FC. Färgelanda vann derbyt mot Vänersborgs FK med 5-4 och lämnar därmed nedflyttningsplatsen.

Tabell Div 1 Västra Götaland

Division 1 Östra Götaland

Norrköping Futsal Klubb fortsätter sin resa mot seriesegern och denna helg besegrade de tabelljumbon Linköping Futsal. Ektorps FK som ligger närmast i tabellen vann med 6-1. Helgens målrikaste match spelades nog i Västerås där FC Europe Juniors tog emot Söder Futsalklubb. Matchen slutade 15-7 till Söder Futsalklubb och detta gör att FC Europe har nu släppt in 78 mål på sex matcher.

Tabell Div 1 Östra Götaland

Division 1 Norra Svealand

Endast tre matcher spelades förra helgen. Märsta IK är fortsatt utan poäng, det blev förlust 3-8 mot Sevdah IF även om Märsta tog ledningen sent in i matchen. Toppmötet mellan Ankaret FK och Latorps IF var även det en match som var jämn länge, men Latorps IF drog det längsta strået och vann den kampen.

Tabell Div 1 Norra Svealand

Division 1 Norrland

Två matcher spelade, och två storvinster. Robertfors FF spelade hemma mot Sandåkerns SK. Redan efter 17 minuter ledde Robertfors med 7-1, och slutresultatet skrevs till 12-3. Serieledande TG Ungdom FF ville inte vara sämre. I halvtid mot Mariehem SK ledde de med 9-3, för att sedan vinna med 15-3.

Tabell Div 1 Norrland

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img