RFL-svepet: Förra veckans resultat

Nu är det dags för ett nytt svep med samtliga resultat från förra veckans spel i RFL.

Norra Norrland

I ligans nordligaste serie spelades det endast en match, detta efter att en match fick flyttas på grund av spelarbrist. Skellefteå gjorde i alla fall inga besvikna och tog en stabil hemmaseger.

Resultat

Skellefteå FF-Myckle IK 3-1

Tabell

Södra Norrland

Den jämna upplagan av Södra Norrland fortsätter men serieledaren Hörnsjö IF har börjat rycka i toppen, detta efter att ha vunnit en sexpoängsmatch mot Umeå Södra DFF. Segern innebär så klart att man har sex poäng ner till tvåan Umedalens IF.

Resultat

Betsele IF-Ersboda SK 3-3

Flurksmarks IK-Umedalens IF 1-0

Umeå Södra DFF-Hörnsjö IF 3-6

Tabell

Norra svealand

Djurgårdens IF fortsätter att visa sin styrka och i senaste omgången fick man jubla många gånger när Södersnäckornas BK besegrades med 13-3. Vallentuna BK inkasserade sina första poäng när man besegrade Älta IF, en seger som innebar att man lämnade jumboplatsen.

Resultat

Vallentuna BK-Älta IF 6-5

Södersnäckornas BK-Djurgårdens IF 3-13

Tabell

Södra Svealand

Precis som Djurgården i Norra Svealand så fortsätter Örebro FC att imponera i Södra Svealand. Närkingarna vann hemma mot Sköllersta IF med tennissiffrorna 6-1. Sätra SK och Hammarby IF fick dela på poängen efter att totalt 16 mål hamnat i protokollet.

Resultat

Örebro FC – Sköllersta IF 6-1

Sätra SK-Hammarby IF 8-8

Tabell

Östra Götaland

Den stora knallen i RFL stod IK Tun för. Den relativt nya bekantingen gav Vetlanda sin första förlust och poängtapp denna säsong. Förlusten innebär att Vetlanda med en match mindre spelad har lika många poäng som Ektorp som leder på målskillnad.

Resultat

Norrköping FK-Svärtinge SK 1-3

IK Tun-Vetlanda IF 3-2

Tabell

Södra Götaland

Södra Götaland har nu klarat av halva serien och detta med Borås AIK som serieledare. Man gick upp i den positionen efter att ha besegrat Orust med 6-3. Det största jublet kom i Agnebergshallen för Pernilla Johansson som tid för 6 av Blåvitts 19 mål i segermatchen mot Herrestad.

Resultat

Herrestad AIF-IFK Göteborg 1-19

Hittarps IK-Torslanda IK 5-1

Borås AIK-Orust FC 6-3

Tabell

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img