Örebro FC vann målkalaset i Boråshallen

Den första halvleken bjöd inte publiken på något större underhållningsvärde. Men efter paus small det till rejält med hela 10 mål.Och det var gästande Örebro FC som gick segrande ur striden. Segerorganisatörer var Simon Chamoun, fyra mål, och målvakten Dildar Caliskan med två(!) mål.

Borås fortsätter med sitt knackiga spel denna säsong. Harmonin saknas även om vi glimtvis fick se prov på vad laget tidigare säsonger visat upp. 4-4-målet när Mattin Najafi läckert hittade Jahid Jawid tände hopp i hemmalaget och Boråspubliken. Men det vill sig inte riktigt för BAIK än så länge denna säsong. Och kanske är det brist på självförtroende som gjorde att man lät gästerna ta kommandot i slutet av matchen då ÖFC satsade på jokerspel vid ställningen 5-5. Då kunde också Dildar Caliskan snyggt rulla sig igenom ett passivt Boråsförsvar och spela ut till Simon Chamoun som lyfte in 5-6.Dildar Caliskan avslutade sedan målskyttet i Boråshallen med att säkert skjuta in 5-7 i öppet mål när Borås gick för en kvittering.

Matchfakta

Borås AIK Futsal–Örebro FC 5–7 (1–1)

Mål, BAIK: Henrik Svedberg 2, Irfan Delimedjac, Jahid Jawid, Wahid Jawid

Mål: ÖFC: Simon Chamoun 4, Dildar Caliskan 2, Victor Bladh-Nilsson

Publik: 339

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img