Hammarby glänste – nollade Torslanda

Torslanda reste till Stockholm i hopp om att kunna vända sin negativa trend och sin förlustsvit på två matcher. Men Hammarby ville annat. Taha Abdi Ali gav Hammarby en 2–0-ledning efter 13 minuters spel. Hammarby utökade sedan den ledningen och hade med sig hela 4–0 til halvtidsvilan.

Det var inget snack om saken, Hammarby ville återta serieledningen och kontrollerade matchen ända in till slutet. Hammarby knep sin fjärde raka seger, medan Torslanda nu har tre raka förluster och ligger på en kvalplats neråt.

Matchfakta

SFL

Hammarby IF FF Futsal – Torslanda IK 6–0 (4–0)

Målskyttar, Hammarby: Taha Abdi Ali 2, Özgür Yasar, Elvir Spahovic, Josef Rakez, Liridon Makolli

Publik: 412

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img