RFL-svepet: Allt från förra omgången

Förra omgången i Regionala Futsalligan bjöds på många skepnader. Vad sägs om ett publikglatt Göteborgsderby? Ett getingbo i Södra Norrland? Ett obesegrat lag som kan säkra slutspelsplatsen på fredag?

Skumma neråt för samtliga resultat från föregående omgång i RFL.

Norra Norrland

RFL Norra Norrland har denna säsong varit serien där IFK Åkullsjön har haft huvudrollen från start till nu. I förra omgången tog det obesegrade laget en ny seger, samtidigt som konkurrenterna Kågedalen och Skellefteå kryssade mot varandra. På fredag kan man säkra seriesegern.

Resultat

Myckle IK-IFK Åkullsjön 4-11

Kågedalens AIF-Skellefteå FF 6-6

Tabell

Södra Norrland

Serieledaren Hörnsjö IF hade inför omgången ett försprång på sex poäng ner till tabelltvåan. Förlusten mot toppkonkurrenten Betsele IF gör att försprånget nu är på fem poäng i en annars jämn serie, där det bara skiljer en poäng mellan tabelltvåan och jumbon.

Resultat

Ersboda SK-Flurkmarks IK 3-2

Betsele IF-Hörnsjö IF 4-2

Umedalens IF-Umeå Södra DFF 3-4

Tabell

Norra Svealand

Här spelades det endast en match där Stockholm United ångar på och besegrade Södersnäckorna med 9-6. Denna seger gör att man petar ner Järla IF från andraplatsen. Järla har dock en match mindre spelad.

Resultat

Stockholm United FF-Södersnäckornas BK 9-6

Tabell

Södra Svealand

Denna omgång bjöd på två returmöten där Örebro FC besegrade lokalkonkurrenten Sköllersta IF med samma siffror som i förra omgången. Hammarby IF som i förra omgången kryssade mot Sätra SK, gick denna gång segrande ur mötet.

Resultat

Sköllersta IF-Örebro FC 1-6

Hammarby IF-Sätra SK 4-1

Tabell

Östra Götaland

Vetlanda United fick i förra omgången känna på hur det är att förlora, men nu när KFUM Linköping kom på besök så tog man genast revansch med säkra tennissiffror. Ektorp som har en match mer spelad än Vetlanda tog en ny seger och leder fortfarande serien på målskillnad, och IK Tun besegrade Norrköping FK med stora siffror.

Resultat

Vetlanda United IF-KFUM Linköping 6-1

Svärtinge SK-Ektorp FK 4-5

IK Tun-Norrköping FK 14-4

Tabell

Södra Götaland

Omgångens hetaste match i hela RFL hittades i Lundenhallen som bjöds på ett Göteborgsderby som lockade 250 åskådare. Denna match gick GAIS vinnande ur och Makrillarna toppar just nu tabellen med en match mer spelad än tvåan Borås AIK. På söndag möts lagen och då har Borås möjlighet att återta serieledningen.

Ett annat resultat som förtjänar ett omnämnande är Orust som bortaslog Hittarps IK.

Resultat

IFK Göteborg-GAIS Futsal 3-5

Herrestads AIF-Torslanda IK 1-1

Hittarps IK-Orust FC 4-5

Tabell

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img