EXTRA: Skandalscener i toppmötet – åskådare kastade föremål efter domaren

Under fredagskvällen vankades det seriefinal i division 1 östra Götaland när Norrköping FK ställdes mot stadskollegan Ektorp Futsalklubb. Poäng av stor betydelse på spel alltså – men det var inte spelet som skulle komma att vara i fokus efter den här drabbningen.

I den andra halvleken jagade Ektorp Futsalklubb ett kvitteringsmål, då man var i ett uddamålsunderläge, och vid en situation där en spelare gick omkull vid Norrköpings mål skrek gästerna skrek på straff. Så även gästande publik.

En åskådare blev såpass ilsken att han ställde sig upp, tog några steg ut på planen efter andradomaren innan han sedan kastade ett föremål efter domaren. Något som tydligt syns i livesändningen från matchen.

Arenapersonal försökte prata med åskådaren som senare också fick lämna hallen. Under tiden var matchen avbruten och lagen lämnade även hallen tillfälligt.

Matchen kunde senare komma igång och Norrköping vann seriefinalen med 3–2. Därmed har man nu åtta poängs försprång ned till Ektorp i tabellen.

Se händelsen från 23 minuter in i klippet nedan:

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img