Torslanda upp på slutspelsplats

Torslanda IK tog en viktig trepoängare hemma mot Nacka Juniors under lördagen. Gästerna kunde länge leda matchen – men en rejäl uppryckning under slutdelen av matchen säkrade segern åt hemmalaget.

Nacka Juniors gick till pausvila med en 2–1-ledning. I början av andra kom dessutom 1–3 genom Ammar Ahmed.

En snabb reducering från Andréas Haglund skulle dock bli starten på Torslandas upphämtning – även om det skulle dröja ytterligare några minuter. På två och en halv minut tryckte hemmalaget in fyra raka mål och satte sig själva i en drömsits.

Deniz Deveci kunde reducera till 6–4 – men närmre än så kom inte Nacka igen. Torslanda kunde säkra alla tre poäng. Därmed är laget nu uppe på en åttondeplats i tabellen, dock med en match mer spelad än IFK Uddevalla som jagar underifrån.

Torslanda IK Futsal–Nacka Juniors FF 6–4 (1–2)

Målen, Torslanda: Victor Edvardsen 2, Rickard Schöndell 2, Carl-Oscar Korenado, Andréas Haglund

Målen, Nacka: Ammar Ahmed 2, Fabakary Sanneh, Deniz Deveci