ÖFC tog andra raka – vann hemma mot Skoftebyn

0
Foto: Krister Melin

Örebro FC:s prestationer har varit väldigt mycket upp och ned. Men nu verkar man ha hittat rätt. Innan jul blev man första lag att bortabesegra AFC Eskilstuna, och under söndagen vann man hemma mot formstarka Skoftebyn.

Tidigt gick man upp i en 2–0-ledning – och sex minuter in i den andra halvleken kom även 3–0 genom Simon Chamoun.

Skoftebyn kunde reducera via ett självmål men det här var ÖFC:s tillställning och laget kunde kort efter utöka till 4–1. Hemmamålvakten Dildar Caliskan visades ut efter två gula kort, men gästerna lyckades trots en spelare mer på planen inte få bollen i nät under de två minuterna.

Med två minuter kom 4–2-målet, men två mål i öppen kasse på slutet fastställde slutresultatet 6–2.

Matchfakta

SFL

Örebro FC–Skoftebyns IF 6–2 (2–0)

Målen, ÖFC: Dino Garaca 2, Mirza Turan 2, Simon Chamoun, Senad Berisha

Målen, Skoftebyn: Självmål, Jesper Thorsell