IFK vann klart mot ÖSK – Bagger med hattrick i comebacken

0
Foto: David Gerd

IFK Uddevalla kunde under söndagen säkra sin tredje raka seger när Örebro SK var på besök i Agnebergshallen. I avstängda Fredrik Söderqvists frånvaro kunde inhämtade Liridon Kalludra och combackande Robert Bagger göra jobbet för hemmalaget.

Hemmalaget hade till matchen plockat in Liridon Kalludra, som till vardags spelar fotboll för Kristiansund i den norska högstaligan. En spelare som matchades hårt och tackade för förtroendet med ett straffmål. Mål gjorde även Robert Bagger som var tillbaka efter en tids frånvaro.

1–1 var resultatet i paus – men i den andra halvleken öppnade det upp sig desto mer. Inledningsvis höll lagen jämna steg med varsitt mål, varav ett läckert sådant från ÖSK:s Albert Hiseni, innan IFK drog ifrån till 5–2. Tidigt i den andra halvleken tappade ÖSK också sin poängkung Anel Coralic som fick syna det röda kortet.

Denis Gerzic lyckades reducera, men därefter var det inget snack om saken. Uddevalla vann till slut med hela 9–4.

Matchfakta

SFL

IFK Uddevalla Futsal–Örebro SK Futsal 9–4 (1–1)

Målen, IFK: Robert Bagger 3, Younes Raisi 2, Nadim Raisi, Liridon Kalludra, Donat Gashi, Mergim Berisha

Målen, ÖSK: Henrik Lara Rodriguez, Albert Hiseni, Denis Gerzic, Sam Khalili Motlagh