Blåvitt tillbaka på vinnarspåret

Tre matcher utan vinst fick räcka. IFK Göteborg är åter ett vinnande lag. Under söndagseftermiddagen besegrade man Djurgårdens IF borta i Eriksdalshallen.

Men det var dock hemmalagets Stefan Ostojic som skulle inleda målskyttet i den 14:e minuten. 1–0 till Djurgården – ett resultat som också stod sig hela vägen fram till pausvilan.

I den andra halvleken vaknade IFK Göteborg och skulle komma att vända på matchen. Petrit Zhubi var i storform och stod för tre av de fem mål man tryckte in under en niominutersperiod.

Djurgården lyckades reducera två gånger om mot slutet men närmre än så kom man inte. IFK Göteborg stod som segrare och lämnar därmed sjätteplatsen och ligger för tillfället femma. Vid dagens slut, om andra resultat går lagets väg, kan man även nå fjärdeplatsen.

Djurgårdens IF FF–IFK Göteborg Futsal 3–5 (1–0)

Målen, Dif: Stefan Ostojic, Jonatan Almendra Cifuentes, Peshtewan Azizi

Målen, IFK: Petrit Zhubi 3, Pascal Olsson, Flamur Tahiri