Torslanda närmar sig slutspelsplats efter klar seger i Nacka

Torslanda reste under söndagen österut för match borta mot Nacka Juniors. Två lag som för tillfället krigar i den nedre regionen av tabellen. Gästerna gick segrande ur striden – och närmar sig nu säker mark.

Torslanda kunde knappast ha önskat sig en bättre start än den man fick under söndagskvällen. Patrik Falk gav sitt lag ledningen redan efter 15 sekunder. Och drygt två minuter senare utökade Hampus Furublad till 2–0 efter en drömpassning från Victor Edvardsen.

Innan halvlekens slut var den ledningen dubblad och ingenting såg ut att stoppa Torslanda den här kvällen. Hampus Furublads 3–0-mål av en riktig delikatess.

Nacka lyckades reducera till 1–4 i mitten av den andra halvleken, men när Bita Bångens fem minuter från slutet placerade in 1–5 var det hela klart.

Torslanda vann till slut matchen med 6–2.

Nacka Juniors FF–Torslanda IK Futsal 2–6 (0–4)

Målen, Nacka: Gabriel Youssri Ouni, Roy Sevgili

Målen, Torslanda: Hampus Furublad 2, Bita Bångens 2, Patrik Falk, Erik Johannessen