ÖSK säkrade andra raka – nollade Torslanda på bortaplan

Örebro SK Futsal har vaknat. Under söndagen tog man sin andra raka seger när Torslanda bortabesegrades med 5–0.

ÖSK Futsal valde nyligen att byta tränare. Muffe Bajraktarevic ersatte Tekle Ghebrelul och sedan dess har det blivit idel segrar. Under söndagen kom den andra trepoängaren när Torslanda nollades i Lundbystrandshallen.

Ledningsmålet kom till efter att ÖSK pressat högt och Amel Rastoder vunnit bollen för att senare servera Simon Blomqvist framför mål. Därifrån gjorde den senare inte några som helst misstag. Samma Blomqvist var också den som satte dit matchens andra mål fem minuter innan halvlekens slut.

I mitten av den andra halvleken drabbades hemmalaget av ett nytt tungt bakslag när Andréas Haglund visades ut. På den efterföljande frisparksvarianten kunde Albert Hiseni skjuta bollen i nät till 0–3.

Mot slutet skulle Anel Coralic komma att skriva in sig två gånger om och fastställde slutresultatet 0–5.

Segern tar, om än tillfälligt, upp ÖSK på säker mark.

Matchfakta

SFL

Torslanda IK Futsal–Örebro SK 0–5 (0–2)

Målen, ÖSK: Anel Coralic 2, Simon Blomqvist 2, Albert Hiseni

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img