IFK Uddevalla värvar från division 1

Förra veckan spelade Vänersborgs FK mot Vara SK i division 1 Västra Götaland. En match av stor betydelse där seger hade inneburit att VFK fortfarande hade tagit rygg på toppkonkurrenterna i jakten på en kvalplats. Nu föll man med 7-6 och SFL-drömmarna är över för denna gång.

För Vänersborgsduon Simon Schullström och Iba Ramic är säsongen inte riktigt över, utan det blir det spel i högstaligan när IFK Uddevalla väljer att förstärka upp truppen. Detta uppger IFK Uddevalla på sin Facebook-sida. Duon har SFL-rutin med FC Mellerud som inför nuvarande säsong gick in i Vänersborgs FK.

– Schullström var Melleruds skyttekung när laget spelade i SFL säsongen 16-17 då han svarade för 14 mål på 14 matcher, vilket också gjorde honom till SFL Södras näst främsta målskytt. De senaste säsongerna har han bara sporadiskt spelat futsal, men har nu valt att ställa upp för IFK under säsongsavslutningen. Han är en stor, stark spelare med bra skott, skriver klubben om sitt ena nyförvärv.

Odds: IFK Ua–Örebro FC
1: 1.87 X: 5.75 2: 2.37
Spela på matchen här!
*Annons i samarbete med Coolbet*

Om Ramic skriver man följande:

– Ramic har gjort sex mål på elva matcher för VFK i division 1 den här säsongen. En spelare med hög lagmoral. En rivig och energisk spelare som faktiskt gjorde mål mot oss i båda matcherna när Mellerud spelade i SFL.

Simon Schullström och Iba Ramic är några av flera nyförvärv som de regerande mästarna har presenterat den senaste tiden. Andra spelare som har presenterats är Angelo Vega, Liridon Kalludra, Mattias Bulun och Martin Smedberg Dalence.

Under lördagen ställs IFK Uddevalla mot Örebro FC hemma i Agnebergshallen. Den matchen startar 15.00.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img