Skoftebyn vann stort mot IFK Göteborg

Skoftebyns IF drabbades nyligen av ett tungt bakslag när huvudtränaren Francis Maciel lämnade. Men laget verkar ha tagit det hela bra – för under fredagskvällen dängde man dit IFK Göteborg Futsal hemma i Arena Älvhögsborg.

Granit Berisha var den spelare som spräckte målnollan efter drygt tio minuters spel när han styrde in ett skott bakom Oscar Jareflo i gästernas mål. Och under de kommande fem minuterna lyckades Skoftebyn även trycka in 2–0 och 3–0, där det senare av de två målen var en riktig uppvisning av Douglas Eduardo.

Matchen såg inte ut att gå åt något annat håll än åt Skoftebyns håll, men IFK Göteborg skulle lyckas klamra sig fast med två reduceringsmål innan halvlekens slut. Först bombade Nima Kadivar in en straff och i halvlekens sista stund tilldömdes Blåvitt en tiometersstraff som Fehim Smajlovic tog hand om på bästa sätt.

Men i den andra halvleken växlade hemmalaget upp och kunde med fem raka mål döda den här tillställningen framför en stor skara jublande hemmasupportrar.

Matchen slutade till slut hela 8–3 och viktiga poäng för Skoftebyn i kampen om topplaceringarna.

Matchfakta

SFL

Skoftebyns IF–IFK Göteborg Futsal 8–3 (3–2)

Målen, Skoftebyn: Jesper Thorsell 2, Granit Berisha, Douglas Eduardo, Andy Montoya, Lavdim Azemi, Krister Andersson, Maicon Tauan

Målen, IFK: Nima Kadivar, Fehim Smajlovic, Pascal Olsson

Publik: 1585

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img