Skoftebyn med ny seger – upp på andraplatsen

Skoftebyn hade en succéhelg hemma i Arena Älvhögsborg. Under fredagen vann man klart mot IFK Göteborg – och på söndagen hade man inga problem med Djurgården som var på besök.

Skoftebyn fortsätter jakten på Hammarby på förstaplatsen och under söndagen säkrade man säsongens elfte seger när Djurgården gästade Arena Älvhögsborg.

Granit Berisha satte dit matchens första mål efter nästan åtta minuter efter att ha blivit helt friställd framför Joakim Andersson i Dif-målet.

Gästerna skulle dock komma tillbaka kort efter när Emil Glans stormade framåt och Daniel Lindgren Zachrisson tog hand om returen. Men innan halvlekens slut kunde Lavdim Azemi återta ledningen för hemmalaget. En ledning som man därefter inte släppte.

I den andra halvleken gjorde Skoftebyn ytterligare två mål och kunde vinna matchen med 4–1.

Skoftebyns IF–Djurgårdens IF FF 4–1 (2–1)

Målen, Sif: Lavdim Azemi 2, Granit Berisha, Haidar Bejan

Målet, Dif: Daniel Lindgren Zachrisson