Ny triumf för ÖSK – vann derbyt mot ÖFC

Örebro SK fortsätter att vinna. Under onsdagskvällen kom ännu en seger när man bärgade alla tre poäng i derbyt mot Örebro FC. Avgörandet kom i det absoluta slutskedet efter ett oturligt självmål.

Säsongens andra, och kanske också sista, Örebroderby var som väntat en jämn historia. Ett tidigt ledningsmål från ÖFC kom till redan efter tre minuter genom Dino Garaca, men ÖSK:s Adilson kvitterade i mitten av den första halvleken.

1–1 stod sig sedan och det såg till och med ut att stå sig hela vägen in i mål. Men under matchens absolut sista skede visade Adilson hög klass när han på egen hand tog sig förbi ÖFC-försvaret för att sedan gå på skott. Skottet styrdes in i nät via en hemmaspelare och tre poäng till ÖSK som fortsätter att visa fin form.

Matchfakta

SFL

Örebro FC–Örebro SK 1–2 (1–1)

Målet, ÖFC: Dino Garaca

Målen, ÖSK: Adilson, självmål

Publik: 1012

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img