Oavgjort i fredagskvällens seriefinal

Ettan mot tvåan. Hammarby Futsal mot Strängnäs FC. Det var förutsättningarna inför fredagskvällens heta sammandrabbning i Eriksdalshallen. Ett möte hemmalaget såg ut att gå vinnande ur – men en sen kvittering från Adnan Cirak ordnade ett 5–5-resultat.

Det skulle komma att bli en gastkramande tillställning när det vankades seriefinal i Stockholm under fredagskvällen. Det var ett Hammarby som kunde gå upp till både 1–0 och 2–0, innan Adnan Cirak reducerade för gästerna.

Men en härlig soloräd signerad Tolga Ayranci från eget mål slutade med att Bajen kunde gå upp till 3–1. Målskytten? Ayranci själv – som därmed också fick avsluta sitt påbörjade anfall.

Kort innan paus skapade Rinor Nushi ny kontakt med sitt 3–2-mål.

Bajen kunde under den andra halvlekens inledande fem minuter utöka till en 5–2-ledning efter mål av Liridon Makolli och Gabriel Diaz, och man såg också ut att kunna ro den här segern i hamn.

Två snabba mål av Yanku Marrah och Adnan Cirak visade att Strängnäs inte var klara, och med 27 sekunder kvar att spela kom 5–5-målet av just Cirak som fortsätter att ösa in mål.

Hammarby toppar fortsatt tabellen med sina 40 inspelade poäng. Strängnäs har skrapat ihop 34 så här långt.