IFK Uddevalla nollade jumbon

0
Mergim Berisha, Younes Raisi, Donat Gashi och Robert Bagger. Foto: David Gerd

I slutet av månaden väntar EM-kval på Malta för det svenska herrlandslaget och under lördagen spelades de sista matcherna i SFL inför kvalet. I Agnebergshallen fick IFK Uddevalla ett skönt avslut när jumbon Nacka Juniors FF kom på besök.

De 150 åskådarna fick se sitt hemmalag ta ledningen efter knappt åtta minuter, och därefter släppte man inte taget utan gick till paus med 6-0. I andra halvlek ökade man på och vann med 11-0, där Younes Raisi stod för fyra av målen. Landslagsaktuelle Donat Gashi fick näta två gånger för IFK Uddevalla som nu ligger sexa i i tabellen.

Matchfakta

Svenska Futsalligan

IFK Uddevalla-Nacka Juniors FF 11–0 (6–0)

Målen, IFK: Younes Raisi 4, Nadia Raisi 2, Donat Gashi 2, Orly Sylvestre Busokoza 2, Mattias Bulun

Varning, Nacka: Jasmin Dzankovic