Skoftebyn bröt ÖSK:s segersvit

Fyra matcher och full poängpott. Detta facit hade ÖSK:s nykomponerade tränarduo Muffe Bajraktarevic och Tomas Ivhall inför lördagens möte mot Skoftebyns IF. Men sviten fick sig ett slut.

Den första halvleken slutade 4-3 till gästerna, men det var Örebro som inledningsvis tog ledningen. Men Skoftebyn kvitterade och tog sedan över ledningen. Under andra halvan av första halvlek så fick Örebro jaga och man lyckades kvittera två gånger innan innan Skoftebyn kunde ta ledning på nytt innan halvtid.

I andra halvlek ökade man på sin ledning och kunde till slut vinna klart mot ett Örebro som fick känna på sin första förlust på under Muffes ledning. Skoftebyns seger innebar en andraplacering i tabellen.

Svenska Futsalligan

Örebro SK Futsal – Skoftebyns IF 4–8 (3–4)

Målen, ÖSK: Simon Blomqvist, Jacob Nilsson, Albert Hiseni, Anel Coralic

Målen, Skoftebyn: Maicon Taun Dias Alves 2, Lavdim Azemi 2, Douglas Eduardo Souza Da Silva 2, Devlin Carlos Gomes de Sousa Piu 2

Varningar, ÖSK: Sebastian Sallanto 2, Anel Coralic

Utvisning, ÖSK: Sebastian Sallanto

Varningar, Skoftebyn: Lavdim Azemi