Legiec tillbaka efter skadefrånvaron – låg bakom det mesta i ÖSK:s seger

Örebro SK har gått som tåget sedan Muffe Bajraktarevic tog över som huvudtränare. Under fredagen säkrade man ännu en seger – och den kom borta mot Nacka Juniors.

Det var dock ingen dans på rosor för gästande ÖSK i Nacka Bollhall. Hemmalaget tog en tidig ledning genom Milkyas Andue och kunde, trots en kvittering från Denis Gerzic, också gå upp i en 3–1-ledning.

Då slängde Bajraktarevic in timeout-kortet, vilket också skulle ge effekt. Två raka bortamål fastställde halvtidsresultatet till 3–3.

Den andra halvleken inleddes målsnålt. Publiken fick vänta tio minuter innan ett nytt mål – och då fick de stor anledning att jubla. Sidi Ilias Medaghri Alaoui gav sitt lag ledningen igen.

Men ÖSK skulle vakna till – och likaså Kristian Legiec som var tillbaka igen efter ett långt skadeuppehåll. Senast han spelade i SFL var i premiärmatchen borta mot Borås AIK. Först kvitterade han efter en fin passning från Coralic innan han slutligen assisterade fram till både 4–5 och 4–6.

Nacka Juniors FF–Örebro SK Futsal 4–6 (3–3)

Målen, Nacka: Milkyas Andue 2, Sidi Ilias Medaghri Alaoui 2

Målen, ÖSK: Denis Gerzic, Simon Blomqvist, Henrik Lara Rodriguez, Kristian Legiec, Ilhan Pepeljak, självmål