Djurgården visade sin styrka i första kvartsfinalen – Stegius fyramålsskytt

I Fastighetsteknisk arena tog Ektorp FK emot Djurgårdens IF i den första SM-kvartsfinalen som spelades under söndagen. Djurgården som kom till matchen utan Louise Schillgard, Emma Lund och Katrine Petrous skulle visa sig klara sig utmärkt utan den meriterade trion.

Man tog ledningen i den sjätte matchminuten och kunde gå till paus med 5-0. I Andra halvlek ökade man på och kunde vinna med 11-0, efter att målvakten Pernilla Ebberyd avslutat målskyttet med en straff som hon satte resolut.

Returmötet spelas på lördag i Hjorthagshallen med start 19.00.

Matchfakta

RFL-slutspel: Kvartsfinal

Ektorp FK-Djurgårdens IF 0–11 (0–5)

Målen, Djurgården: Madeleine Stegius 4, Linda Lundström 3, Emelie Brodin, Rebecca Rolin, Pernilla Ebberyd

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img