BESKEDET: Futsalsäsongen avslutas utan publik

Den senaste tiden har allt fler olika idrottsevenemang i Sverige ställts in till följd av den smittorisk som är ett faktum kring Corona-viruset. Nu står det klart att SFL-slutspelet och RFL-finalen kommer spelas utan publik.

Under onsdagsförmiddagen kom beskedet från regeringen att maximalt 500 personer får vistas på idrottsevenemang och liknande. Senare på kvällen kom beskedet från Svenska Fotbollförbundet att man tagit ytterligare säkerhetsåtgärder på grund av Corona-viruset.

Så här skrev SvFF i ett pressmeddelande som skickades ut under onsdagskvällen:

”Svenska Fotbollförbundet, Svensk Elitfotboll (SEF) och Elitfotboll Dam (EFD) har i samråd beslutat att de kommande matcherna i Svenska Cupen damer och herrar, samt slutspelsmatcherna i Svenska Futsalligan (SFL) herrar och Regionala Futsalligan (RFL) damer kommer att spelas utan publik.”

Det betyder alltså att avslutningen av den här säsongen kommer vara inför tomma läktare, om inte läget förändras till det bättre.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img