Här är vinnarna av FM Fantasy: ”Litade på att mina vänner skulle leda mig till seger”

0

Grundserien av SFL är avslutad och därmed också vårt premiärår av vår satsning på FM Fantasy. Vinnaren är nu korad och vi säger stort grattis till Umut Gavgacioglu från Botkyrka.

– Tack så mycket, det känns riktigt skönt.

Vad var segerreceptet? Hur tänkte du kring ditt lag under säsongen?

– Jag har faktiskt haft samma lag hela säsongen. Jag tog ut ett lag där majoriteten är vänner till mig. De ledde mig till vinsten till slut, säger han Umut glatt.

Laget kallat Stoppamammuten bestod av en blandning mellan topplagen Hammarby och Strängnäs. Målet vaktades av Benny Lekström. Framför honom körde Umut med Alan Arslan som libero. På varsin vingeposition satte han Rinor Nushi och Liridon Makolli. På pivotpositionen dundrade Adnan Cirak in poäng för honom.

– Rinor hänger jag med dagligen, och sedan känner jag några till dig via Rinor. Så det var kul att ha vänner i laget och att det slutade med seger för mig.

Nu väntar ett par egendesignade benskydd för vinnaren, som kanske redan till hösten kan komma väl till användning på futsalplanen.

– Vi kommer nog att starta ett futsallag i år. Jag och mina vänner tittar lite på olika möjligheter, avslutar FM Fantasy-vinnaren Umut Gavgacioglu som föredrar att spela pivot.

Tvåa i den totala tävlingen kom laget Rooster FC ledda av Strängnäs FC:s Robin Rosenstam. På en tredjeplats slutade Johan Janssons Club Futsal Academy. Även de prisas med varsitt par egendesignade benskydd från Sparta Shin Guard.

– Vad kul – och tack! Jag ställde upp med ett lag där Adnan Cirak var supergiven, sedan Emilio Rossi, Pascal Olsson, Hampus Furublad och min tvillingbror Viktor Jansson i mål, kommenterar bronsmedaljören Johan Jansson.

Tack till alla ni hundratals som var med oss i årets upplaga av FM Fantasy! Vi ses i höst!