Förre landslagsspelaren gör comeback – klar för division 1

0

Förra säsongen var Ektorp FK nykomling i division 1. Där tampades man om seriesegern tillsammans med Norrköping FK, innan det sistnämnda laget slutligen säkrade den och sedan avancerade till SFL. För Ektorps del så slutade man trea efter att FC Kalmar sprungit om dem i slutskedet av serien.

Till kommande säsong gör Ektorp en rejäl satsning där flera pusselbitar har fallit på plats, och nu har man landat ett minst sagt meriterat namn.

Profilen det handlar om är Luciano Lorca som alltså gör comeback. Lorca som har tio A-landskamper i bagaget har inte spelat sedan säsongen 2017/18 då han representerade Falcao FC i SFL.

Trots att Lorca inte har spelat på några år så har han inte legat på latsidan. TV-tittarna har kunnat ta del av hans röst under Eurosports SFL-sändningar och så har han skördat framgångar med Falcaos damlag som han tog ett SM-silver och två guld med.

Slaven Novoselac, spelande tränare och manager i Ektorp, är nöjd med tillskottet vars kunskap han ser fram emot att ta del av i både herrlaget och damlaget:

– Lorca har en gedigen erfarenhet både som spelare och tränare och jag ser fram emot att få förstärkning i båda lagen. Han har jobbat med de bästa svenska damspelarna så självklart har han input även där att komma med, säger Novoselac till klubbens hemsida.