Dubbla glädjebesked för IFK Uddevalla Futsal

0

IFK Uddevalla Futsal laddar om efter en fjolårssäsong som inleddes turbulent – men som avslutades med en semifinalplats. Nu har klubben presenterat både en viktig förlängning och en hemvändare.

Det handlar om att Fredrik Söderqvist, i fjol spelande tränare, förlänger sitt kontrakt och blir klubben trogen. 27-åringen kommer dessutom fortsätta i samma roll.

– Det var självklart att fortsätta eftersom vi hade ett roligt år förra året. Vi var underdogs och kom så långt med de förutsättningarna som vi hade, säger Fredrik Söderqvist till tidningen Bohusläningen.

Ytterligare ett glädjebesked för klubben, som nu dessutom helt och hållet står på egna ben efter år tillsammans med fotbollsföreningen IFK Uddevalla, är att tidigare lagkaptenen Granit Berisha återvänder efter en sejour i Skoftebyn.