Nima Kadivar ny tränare för IFK Göteborg Futsal

0
Foto: David Gerd

SM-semin tidigt i somras slutade med en svår knäskada för Nima Kadivar. Rehabiliteringen kommer att ta tid – därför satsar Kadivar på tränarkarriären parallellt och presenteras som ny tränare för regerande svenska mästarna på damsidan IFK Göteborg Futsal.

– Jag ser verkligen fram emot det här, det är så klart en stor ära att få vara huvudansvarig för ett representationslag inom IFK Göteborg. Vi är regerande mästare och det medför att det kommer bli ännu tuffare i år för tjejerna då alla lag kommer vilja slå oss, säger Nima till föreningens hemsida.

– Vi har sedan säsongsavslutningen letat efter en ny huvudtränare för vårt starka damlag. Med sin rutin och taktiska kunnande så är han exemplarisk i rollen, säger Daniel Skarp, vice ordförande i IFK Göteborg Futsal.

Nima kommer att vid sin sida ha Tobias BW Granberg och Amalia Arvidsson som assisterande tränare. IFK Göteborg Futsal spelar sin premiär på hemmaplan 18 oktober då Ektorp kommer på besök.