Hammarbys glädjebesked: Yasar tillbaka i träning

0
Foto: Nobbes Djurgårdsbilder

Skadan satte stopp för den andra halvan av fjolårssäsongen. Men nu verkar Özgur Yasar åter vara redo för spel – och ger positiva signaler inför Champions League.
– Ni kan räkna med mig, säger han till Hammarbyfotboll.se.

Rutinerade Özgur Yasar, 38, var en av Hammarbys viktigaste spelare under inledningen av den säsong i fjol som slutligen ledde till ett SM-guld. Men en skada i början av 2020 satte stopp för fortsättningen av grundserien och dessutom för det, för Hammarby, lyckade slutspelet.

– Jag skadade mig i slutet av januari. Efter magnetröntgen så visade det sig att jag har ett brosk i knät som strular och dessutom att menisken var avtrubbad. Jag gjorde PRP-behandlingen i tre och en halv månad men det gav inte resultat, så jag var tvungen att operera mig i början av juni. Rehaben har gått bra, berättar han för Hammarbyfotboll.se.

Nyligen kunde han åter äntra träningsplanen i Eriksdalshallen, och har den senaste tiden kunnat öka träningen successivt.

Förhoppningen är att vara tillbaka i spel nu när Svenska Futsalligan åter kör igång efter ett kortare uppehåll. Och spel i Champions League i slutet av månaden – det garanterar Yasar.

– Ni kan räkna med mig!

Nästa match i SFL för Hammarby är på fredag borta mot toppkonkurrenten AFC Eskilstuna.