Najafi på väg tillbaka

0
Foto: David Gerd

Landslagsspelaren Mattin Najafi i BAIK är på väg tillbaka efter den svåra knäskadan tidigt i år. Ett välkommet besked för Boråsklubben.
– Tiden är kommen, säger han i en intervju till bt.se.

Boråslaget har haft en något knackig säsong så här långt. Laget ligger på sjätte plats i SFL. Under lördagen blev det en klar förlust mot topplaget ÖSK Futsal. Efter halva andra halvlek ledde gästerna med övertygande 5-0. På bara några minuter gick sedan BAIK upp till 3-5 efter bland annat två mål av Aleksander Ceganjac. Då blev det lite nerv i matchen för första gången. Men det blev kortvarigt då ÖSK:s Felipe Fumes bara knappt minuten senare satte 3-6 i öppet mål.

För Mattin Najafi som under skadeperioden fungerat som tränare för BAIK kan nu fokusera mer på slutskedet av rehabiliteringen då BAIK fått in nye tränaren Ismet Tursic.

– Det har börjat kännas bättre i knät och det är dags att börja träna lite mer, säger Mattin Najafi till bt.se. Jag är med allt utom kontaktövningar. I slutet av januari ska jag försöka vara tillbaka.

Nästa match för Borås är borta mot IFK Göteborg Futsal kommande lördag.