KLART: Division 1 ställs in

0
Foto: Krister Melin

Svenska Futsalligan och Regionala Futsalligan är just nu igång med spel, där helgen bjöd på flera matcher. För division 1 och lägre divisioner har det sedan ett tag tillbaka varit ett ofrivilligt uppehåll på grund av den rådande pandemin, något som även RFL drabbades av fram till nyligen då man återupptog ligan.

Nu står det klart att division 1 inte återupptas utan den ställs in denna säsong. Något som Svenska Fotbollförbundets tävlingskommitté tagit beslut om. Denna nyhet har samtliga föreningar informerats om.

FC Lidköping United från division 1 västra Götaland har sedan tidigare bekräftat nyheten på sin hemsida.

DETTA GÄLLER

– Kvalet till SFL ställs in. Ingen nedflyttning från SFL.

– Division 1 ställs in och samtliga lag behåller sina platser i division 1 säsongen 2021/22.

– Kvalet till division 1 ställs in.