Ny brasse förstärker ÖSK Futsal

0

Örebro SK Futsal har stått för en stark säsong i Svenska Futsalligan och placerar sig i detta nu på en andraplats. Nu blickar man framåt och detta med ett nyförvärv.

Örebro presenterade för några veckor sedan Michel Yanes Hernadez som tidigare har representerat Örebro FC. Nu får han sällskap av den mer internationellt erfarne spelaren Leonardo Miell.

Den 24-årige brassen kommer närmast från F91 Diddeleng Futsal från Luxemburg, men har även spelat futsal i Brasilien, England, Polen och Italien. Han har också varit lagkamrat med Felipe Fumes i Italien som han nu återförenas med, och precis som Fumes så innehar Miell ett italienskt pass.

– Vi är jättenöjda med att vi har lyckats knutit till oss Leonardo, det är kul när klubbens hårda jobb och slit lönar sig med våra kontakter och vårt nätverk för utan det hade den här värvningen inte varit möjlig. Leonardo har inte tränat eller spelat några matcher på fyra-fem veckor då ligan i Luxemburg stängdes ner på grund av corona så han kommer säkert behöva lite tid på sig, men vi är övertygade om att han kommer vara nyttig för oss, säger ÖSK:s sportchef Augin Gevrie till klubbens hemsida.