Krister Melin ny chefredaktör på Futsalmagasinet

0
Krister Melin
Krister Melin, ny chefredaktör på Futsalmagasinet.

Futsalmagasinet har en ny chefredaktör. Krister Melin tar över efter David Gerd som nu istället tagit sig nya uppdrag på Svenska Fotbollförbundet.

– Jag är smickrad och överväldigad inför uppgiften. Det känns intressant och inspirerande. Jag har tidigare varit redaktör men nu får jag möjlighet att sätta prägel och utveckla Futsalmagasinet, men även utveckla mig själv. Det ska bli skoj, säger nya chefredaktören Krister Melin.

Han fortsätter:

– Precis som när en tränare tar över ett lag mitt under säsongen så kommer man inte kunna förvänta sig några större förändringar eller underverk på en gång utan vi kommer att satsa på att ta nuvarande säsongen i mål med SM-slutspelet som det stora fokuset. Det långsiktliga målsättningen blir att kunna utöka redaktionen men också erbjuda bredd och djup i vår rapportering med allt från intressanta intervjuer och historier till matchartiklar och annat. Jag hoppas även kunna interagera Futsalmagasinet mer med alla entusiaster.